Parter på rideskolens heste og ponyer
For at få part på rideskolens heste og ponyer skal du være en øvet rytter. Derudover skal du være godkendt som part af din ridelærer. Du kan blive skrevet på venteliste efter din ridelærer har godkendt dig som part, og af bestyrelsen,
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(a6) Halvpart elevpony
Kort beskrivelse
Elev pony peter pan kat 1 Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.

(a5) Halvpart elevpony
Kort beskrivelse
Elev pony Jolly Jumper kat 2 Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.

(a4) Halvpart elevpony
Kort beskrivelse
Lukas Elev pony kat 3 Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.
200 kr.

(a9) Halvpart elevpony
Kort beskrivelse
Elevpony - Lappe (Pony) Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.

(a8) Halvpart elevpony
Kort beskrivelse
Elev pony Diablo kat 3 Pony Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.

(a7) Halvpart elevpony
Kort beskrivelse
Elev pony lukas kat 1 Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.

(a11) Halvpart elevpony
Kort beskrivelse
elev pony mira kat 2 Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.

(a10) Halvpart elevpony
Kort beskrivelse
Elev pony nutella kat 3 Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.

(a1) Halvpart elevpony
Kort beskrivelse
Elev pony Smoky kat 3 Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.

(a3) Halvpart elevpony
Kort beskrivelse
Elev pony simba kat 3 Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.

(a2) Halvpart elevpony
Kort beskrivelse
elev pony Zafir kat 3 Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.

(a12) Halvpart elevpony
Kort beskrivelse
Bianca pony kat 2 Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.