Parter på rideskolens heste og ponyer
For at få part på rideskolens heste og ponyer skal du være en øvet rytter. Derudover skal du være godkendt som part af din ridelærer. Du kan blive skrevet på venteliste efter din ridelærer har godkendt dig som part, og af bestyrelsen,

(a5) Halvpart elevhest
Elev hest Firenze hest

(a6) Halvpart elevhest
Kort beskrivelse
Elevhest - Rosita (Hest) Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.

(a4) Halvpart elevhest
Kort beskrivelse
Elev hest karla hest Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.

(a1) Halvpart elevhest
Kort beskrivelse
Elev hest tutti-frutti hest Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.

(a2) Halvpart elevhest
Kort beskrivelse
Elev hest pride hest Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på rideskolehold. Hvis du ønsker at blive udmeld, skal det ske på mail til Formand@holstebro-sportsrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.