Johanne Petersen
Marie Witt Poulsen
Mia Pedersen
Beskrivelse
Hej jeg hedder Mia og er 24 år jeg er uddannet dyrepasser på EGU. Jeg har været i lære ved Bjarne mark i 2 år og 1 år på Sydthy rideklub. Derefter arbejdede jeg et halvt år på Sydthy rideklub, begge disse steder har jeg arbejdet i stalden og haft elevholdsundervisning.
Vibeke Thomasen
Beskrivelse
Jeg hedder Vibeke Thomasen, jeg er en glad og frisk pige på 22 år med massere af gå på mod. Jeg er uddannet salgsassistent med speciale i guld, men går nu i beriderlære på HOSK. Jeg har hjemme på min lille gård i Mogenstrup 6 heste og et føl, hvor 3 af dem vil blive flyttet til HOSK fra 1. August.
Jeg er det man kalder en dressurtante og har redet til og med MB på hest og alt hvad der kan rides af dressur på pony
Cecilie Henriksen
Beskrivelse
Hej, jeg hedder Cecilie og er 19 år. Jeg er en udadvendt og smilende pige som altid er at finde i stalden eller i ridehuset. Jeg har redet ponyer op til pri og hest op til mb0 ??
Jeg underviser hver tirsdag, både børn og voksende. Jeg går meget op i rytters opstilling og grundridning ??
Ansat
Johanne Petersen